Hopp i Havet regler

Prøv kortspillet online nå:
Kortspillet hopp i havet - Online hopp i havet - Hopp i havet spill
.

Oversikt
Hopp i havet (på engelsk: go fish) er et veldig enkelt kortspill. Det spilles vanligvis av to til fem spillere. Her på 123kortspill.no spiller du et kortspill for to, der du spiller mot datamaskinen.

Hopp i havet spilles med en standard kortstokk. Syv kort deles ut til spillerne. De gjenværende kort i stokken legges mellom spillerne i en bunke.

Spilleregler
Er det din tur, skal du spørre den annen spiller etter kort av en bestemt verdi. For eksempel "Har du noen femmere?". Du kan bare be om kort du har på hånden i forveien. Den annen spiller skal da gi deg alle kort av denne verdi hvis han eller hun har noen, og du kan deretter spørre etter kort av en annen verdi. Hvis mottakeren av anmodningen ingen har, forteller han eller hun spilleren til å "hoppe i havet", og spilleren trekker et kort fra kortstokken. Hvis kortet som trekkes i kortstokken er av den rette verdi kan turen fortsettes og det kan spørres igjen. I motsatt fall avsluttes turen.

Når en spiller har alle fire farger av en verdi har spilleren et stikk, og de fire kort legges på bordet.

Når en spiller går tom for kort, eller kortstokken er tom, slutter spillet. Spilleren med flest stikk vinner spillet.

Strategi
Når en spiller trekker et kort av en verdi spilleren ikke har på forhånd, bør spilleren be om det i den neste tur. Ellers bør spilleren rotere blant kortene som allerede er på hånden. I øvrig er det en god idé å prøve å huske, hvilke kort motstanderen har.

God fornøyelse med spillet!

Prøv også...

Er du glad i online kortspill? Hvis du liker Hopp i Havet, så er våre andre gratis spil i kategorien kortspill kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO