Yukon kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Legg Yukon kabal - Yukon solitaire gratis - Yukon kortspill online
.

Oversikt
Opplegget for Yukon kabal er det samme som i 7'er kabal. Syv byggestabler med ett til syv kort, hvor bare topkortet ligger med billedsiden opp. I stedet for å plassere de resterende 24 kortene i en reservebunke, plasseres fire kort med billedsiden opp på hver stabel - unntatt stabelen helt til venstre. Målet med Yukon kabal er å plassere alle kortene i hver farge i grunnbunker av stigende verdi. Stabler av kort med vekslende farger i synkende verdi bygges i den nedre halvdelen av skjermen som et mellomliggende trinn. Etthvert kort med forsiden opp kan plasseres på et kort på toppen av en stabel som har en annen farge og en verdi som er én større. Dersom et annet kort enn toppkortet i en stabel flyttes, flyttes alle kortene over dette kortet sammen med det.

Opplegg
I Yukonkabalen er det to områder på skjermen:
De syv byggestablene finnes i midten av skjermen, med de fire grunnbunker til høyre. Dersom alle kortene med forsiden opp fjernes fra en stabel blir kortet under snudd.

Slik flyttes kortene mellom stabler
For å flytte på et kort, klikk på kortet og klikk deretter på destinasjonsstabelen. Følgende er gyldige trekk:
- Etthvert kort kan flyttes til et toppkort, hvis dette kortet har forskjellig farge og en verdi én mer enn kortet. Alle kortene over dette kortet flyttes samtidig.
- Ess kan flyttes til sin grunnbunke (dette vil vanligvis skje automatisk).
- Et kort på toppen av en byggestabel kan flyttes til tilsvarende grunnbunke hvis verdien av kortet på toppen av grunnbunken er én mindre enn kortets verdi. Konge har verdi av 13, dronning 12, knekt 11 og ess har verdi av 1.
- En konge kan flyttes til en tom byggestabel.

God fornøyelse med Yukon kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Yukon kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no - 2019

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO