Spiderette kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Spiderette kabal online - Spiderette solitaire - Gratis Spiderette kortspill
.

Oversikt

Spiderette kabal er ganske lik edderkoppkabal. Spiderette bruker kun en kortstokk i stedet for to, ellers er reglene de samme. Selv om dette reduserer spilletiden, gjør det også seier i kabalen mindre sannsynlig.

Opplegg

I kabalen er det tre områder på skjermen:
- Det er syv byggestabler i den nedre halvdel av skjermen. Kun toppkortet i stablene har forsiden opp. De andre kortene blir snudd når kortet ovenfor er fjernet. Etthvert kort kan legges i en tom byggestabel.
- Reservebunken finnes i øvre venstre hjørne av skjermen og inneholder kort som ikke innledningsvis er i byggestablene. Når det ikke er flere mulige trekk i byggestablene, vil et klik på reservebunken legge et ekstra kort i hver byggestabel.
- Avfallshaugen er i utgangspunktet tom. Alle tretten kort i en farge kan flyttes til avfallshaugen om de er sortert i nedadgående sekvens fra konge til ess. Spillet er vunnet når alle fire farger fra begge kortsokker er flyttet til avfallshaugen.

Slik flyttes kortene mellom stabler
- Et kort på toppen av en byggestabel kan plasseres på toppen av en annen stabel hvis kortet er én mindre enn verdien av kortet på toppen av stabelen. Fargen på kortene spiller ingen rolle.
- En naturlig sekvens er definert som en sekvens av kort i en byggestabel, hvor alle kort har den samme fargen. En naturlig sekvens kan flyttes til en annen stabel hvis kortet på toppen av denne stabelen har en verdi som er en mer enn det høyeste rangerte kortet i den naturlige sekvensen.
- Kortet på toppen av en byggestabel og naturlige sekvenser kan flyttes til en tom byggestabel.
- Inneholder en naturlig sekvens alle tretten kortene i en farge kan de flyttes til avfallshaugen.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Spiderette kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no - 2019

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO