Skorpionen kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Online Skorpion kabal - Scorpion kortspill - Gratis kabaler
.

Oversikt
Selv om alle kortene unntatt konger bare kan flyttes til ett sted i Scorpion kabal, er spillet mindre mekanisk og mer utfordrende enn man skulle tro. Opplegget i Scorpion kabal representerer kroppen og halen til en skorpion. Når ikke flere kort kan flyttes mellom byggestablene, flyttes bunken som representerer halen av skorpionen til byggestablene. Dette vil forhåpentligvis avslutte den fastlåste situasjonen.

Mens Scorpion kabal har det vanlige målet å arrangere hver farge i rekkefølge, er det ikke spesielle stabler der hver farge samles. Spillet er vunnet når fire byggestabler inneholder hver farge i synkende rekkefølge fra konge til ess.

Opplegg
I Scorpion kabalen er det to områder på skjermen:
- De syv byggestablene inneholder i utgangspunktet syv kort og representerer kroppen på skorpionen. De første fire stablene har tre kort med billedsiden ned. Disse kortene snus når kortene over dem fjernes.
- De tre kortene som utgjør "halen" på skorpionen er i utgangspunktet til høyre på skjermen. Når det ikke er flere trekk som kan gjøres i "kroppen" til skorpionen, vil et klikk på halen flytte disse kortene til de tre første stablene av "kroppen".

Slik flyttes kortene
For å flytte et kort, klikk på kortet og klikk deretter på destinasjonen. Om det klikkes på et kort som ikke er på toppen av byggestabelen, vil alle kortene mellom det valgte kortet og stabelens topkort velges. Følgende er gyldige trekk:
- Ethvert kort med bildesiden opp kan flyttes til en annen byggestabel dersp, kortet har samme farge og verdi én mindre enn kortet på toppen av destinasjonsstabelen. Alle kortene over det flyttede kortet, flyttes sammen med det.
- En konge, og alle kortene over kongen, kan flyttes til en tom byggestabel.
- Ved å klikke på halen av skorpionen distribueres de tre kortene til de tre første byggestablene.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Skorpionen kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO