Pyramide kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Legg Pyramide kabal - Pyramide solitaire - Pyramide kortspill online
.

Oversikt
Målet med Pyramide kabal er å eliminere hele pyramiden ved å finne par av kort som totalt er tretten (konger elimineres enkeltvis). Ved starten av spillet, er det kun kort i nederste rad i pyramiden som er tilgjengelige. De andre radene i pyramiden vil bli tilgjengelig ettersom de første kortene fjernes. Kortene som ikke er i pyramiden kan vendes ett av gangen.

Opplegg
I Pyramide kabal er det tre områder på skjermen:
- Pyramiden inneholder innledningsvis 28 kort delt inn i syv rader. Et kort ikke kan fjernes fra pyramiden dersom det er dekket av et annet kort. To kort må fjernes for å få kortene i de øverste radene i pyramiden til å bli tilgjengelige.
- Reservebunken ligger i øvre venstre hjørne av skjermen. Klikker man to ganger på reservebunken vil kortet på toppen av bunken flytte til haugen nedenfor og neste kort i reservebunken snus. Kortet på toppen reservebunken og kortet på toppen av haugen nedenfor er begge tilgjengelig.
- Avfallshaugen ligger på høyre side av skjermen. Par av kort som totalt er 13 (samt konger) flyttes til denne haugen. Spillet er vunnet når alle 52 kortene er i avfallshaugen.

Slik flyttes kortene
Følgende er gyldige trekk:
- En konge kan flyttes direkte til avfallshaugen (verdi = 13).
- Hvis du vil fjerne et par som totalt rangerer 13, klikker du på det første kortet, deretter det andre kortet, og begge kortene vil bli flyttet til avfallshaugen. (Ess har verdien av 1, knekter har verdi av 11, dronninger 12).
- Klikker man to ganger på reservebunken vil kortet på toppen av bunken flytte til haugen nedenfor og neste kort i reservebunken snus. Kortet på toppen av reservebunken og kortet på toppen av haugen nedenfor er begge tilgjengelig.

God fornøyelse med kabal spillet!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Pyramide kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO