King Albert kabal regler

Prøv kabalen online nå:
King Albert online kortspill - Spill King Albert kabal - Kong Albert kabaler
.

Oversikt
Denne kabalen har sitt navn fra den belgiske monarken under Første Verdenskrig, og reservehaugen symboliserer monarkens hær.

Opplegg
I King Albert kabal er det tre områder på skjermen:
- De ni byggestablene finnes i den nederste halvdelen av skjermen og inneholder fra 1 til 9 kort. Byggestablene aksepterer kort med nedadgående verdi og skiftende farge. Ethvert kortet kan plasseres i en tom byggestabel.
- Reservehaugen ligger i øvre høyre hjørne av skjermen og inneholder de syv kortene som ikke er i byggestablene. Ethvert kort i reservehaugen er tilgjengelig - ikke bare det øverste.
- Fargestablene finnes i det øvre venstre hjørnet, og er i utgangspunktet tomme.

Slik flyttes kortene
Hvis du vil flytte et kort, klikk på kortet og deretter på destinasjonen. Bare kort på toppen av en byggestabel eller kort fra reservehaugen kan flyttes. Følgende er gyldige trekk:
- Et ess kan flyttes til den tilsvarende fargestabelen.
- Et kort kan flyttes til den tilsvarende fargestabelen hvis verdien av kortet er én større og har samme farge som på toppen av fargestabelen (Konge har en verdi på 13, dronninger 12, knekt 11 og et ess har en verdi av 1).
- Et kort kan flyttes til en tom byggestabel
- Et kort kan flyttes til en annen byggestabel hvis kortet øverst på denne stabelen har en annen farge og verdi èn høyere.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker King Albert kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO