Golf kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Golf kabal online - Legg gratis kabal - Golf kortspill
.

Oversikt
Målet med Golf kabal er å fjerne syv stabler bestående av fem kort hver på toppen av skjermen ved å bygge sekvenser av stigende eller dalende verdi i avfallshaugen. Når det ikke kan flyttes flere kort fra stablene til avfallshaugen, snus neste kort fra reservebunken - de 16 nederste kortene - og flyttes til avfallshaugen. Spillet er over når reservebunken er oppbrukt, og ikke flere kort kan flyttes til avfallshaugen.

Opplegg
I Golfkabalen er det tre områder på skjermen.

Navnet "Golf Kabal" stammer fra analogien til golf hvor ett spill av denne kabalen er ett "hull", og "par" er når fire kort gjenstår. Par i ni "hull" oppnåes når det tilsammen er 36 kort igjen igjennom ni spill.

Slik flyttes kortene i kabalen
Hvis du vil flytte et kort til avfallshaugen fra en stabel eller fra reservebunken, så bare klikk på det. Et høyreklikk hvor som helst på skjermen vil flytte et kort fra reservebunken til avfallshaugen. Ett kort kan bli flyttet til avfallshaugen fra toppen av en stabel hvis det er én mer eller mindre enn rangeringen på kortet på toppen av avfallshaugen. (Ess har rang av 1, knekt 11, dronning 12 og konge 13.) Som standardinnstilling vil et ess på toppen av avfallshaugen bare kunne godta en to’er, og kongen vil avslutte rekkefølgen og neste kortet i reservebunken må flyttes til avfallshaugen.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Golf kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no - 2019

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO