Calculation kabal regler

Prøv kabalen online nå:
Calculation kabal online - Calculation solitaire gratis - Spill calculation kortspill
.

Oversikt
Målet med Calculation kabal er å arrangere hele innholdet av kortstokken i fire grunnbunker med tretten kort i hver. Fargen på kortene i disse bunkene er irrelevant, i stedet kan kort som avviker med et angitt intervall fra det forrige kortet legges i de fire bunkene. Selv om datamaskinen beregner den riktige sekvensen av kort, er spillet fortsatt en svært krevende kabal.

Opplegg
I Calculation kabal er det tre områder på skjermen:
- Kortstokken er spredt ut på venstre side av kabalen. Bare det øverste kortet i stokken er med forsiden opp og tilgjengelig.
- Fire grunnbunker ligger i den midterste kolonnen i kabalen. Den øverste bunken godtar kort som avviker med ett fra det forrige, den neste bunken godtar kort som avviker to fra det forrige kortet, de neste bunkene tre og fire. Ved siden av grunnbunkene kan det sees hvilken verdi det neste kortet som legges må ha.
- Fire avfallshauger ligger i høyre kolonne i kabalen. En avfallshaug kan inneholde et ubegrenset antall kort. Det er ikke mulig å overføre kort mellom avfallshaugene. Den eneste måten å fjerne et kort fra en avfallshaug er å flytte det øverste kortet til en av de fire grunnbunkene i midten.

Slik flyttes kortene mellom stabler
For å flytte et kort, klikk på kortet og klikk deretter på destinasjonen. Følgende er gyldige trekk:
- Et kort kan flyttes fra toppen av kortstokken eller en av avfallshaugene til en grunnbunke dersom kortet har ønsket verdi.
Et kort kan flyttes fra kortstokken til en av avfallshaugene.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Calculation kabal, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no - 2019

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO