De Førti Røverne regler

Prøv kabalen online nå:
40 røvere online kabal - Forty Thieves Solitaire - Gratis førti røvere kortspill
.

Oversikt
Målet med De Førti Røvere kabal er å plassere alle kortene i hver farge i stigende verdi i grunnbunkene. Stabler av kort i synkende verdi i samme farge farge bygges i den nedre halvdelen av skjermen for å nå målet med spillet.

Opplegg
I kabalen "De førti røverne" er det tre områder på skjermen:
- Byggestabler finnes i den nedre halvdelen av kabalen. Det er ti byggestabler og det er i utgangspunktet 4 kort i hver stabel. Alle kortene har forsiden opp.
- Reservebunken ligger i øverste venstre hjørne av kabalen og inneholder de kortene som ikke finnes i stablene. Det øverste kortet kan snus og kan flyttes til byggestablene.
- Grunnbunkene ligger i øverste høyre hjørne og er i utgangspuktet tomme.

Slik flyttes kortene mellom stabler
For å flytte et kort, klikk på kortet og klikk heretter på destinasjonsstabelen. Følgende er gyldige trekk:
- Ess kan flyttes til sin grunnbunke.
- Et kort på toppen av en byggestabel kan flyttes til den tilsvarende grunnbunke hvis verdien av kortet på toppen av grunnbunken er én mindre enn kortets verdi. Konge har verdi av 13, dronning 12, knekt 11 og et ess har verdi av 1.
- Ethvert kort kan flyttes til en tom byggestabel.
- Et kort kan flyttes fra reservebunken, en grunnbunke, eller en byggestabel til en annen byggestabel hvis kortet på toppen av denne byggestabelen har samme farge og en verdi èn mer enn kortet.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker De Førti Røverne, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO